Nieuw in Zwijndrecht: Kindcentrum Step by Step

15 december 2023 | Nieuws

Wij willen u graag uitnodigen om op 16 december van 12.00 tot 17.00 uur met ons de officiële opening te vieren van Kindcentrum Step by Step. Wij hebben de afgelopen tijd met plezier gewerkt om voor uw kind een ‘second home’ te realiseren. Tijdens dit moment zullen wij u verwelkomen voor een hapje en een drankje. Tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen en nader met elkaar kennis te maken.

Het beste voor uw kind
Wanneer u op zoek bent naar een kinderdagverblijf, dan zoekt u het beste voor uw kind. Een logische gedachte, vinden wij. U wilt tenslotte uw kind met een gerust hart achter kunnen laten wanneer u naar uw werk gaat.

Kom daarom gerust samen met uw kind eens kennismaken en proef de sfeer. De eerste levensjaren zijn cruciaal voor de ontwikkeling van een kind. Ontdekken, beleven, ervaren, leren en experimenteren staan daarom bij ons centraal. Op deze manier ontwikkelen kinderen zelfvertrouwen. Uw kind wordt uitgedaagd om zich te ontwikkelen, grenzen te verkennen, vrienden te maken, samen te spelen en vooral om veel lol te maken.

Onze pedagogisch medewerkers weten jouw kind uit te dagen om nieuwe dingen te proberen en te ontdekken. (Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen terecht bij onze gezellige en huiselijke kinderopvang)

Onze missie
Kindcentrum Step by Step is een professionele particuliere kinderopvang. Wij bieden verantwoorde kinderopvang aan in een veilige, geborgen en vertrouwde omgeving, waarin de kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich welkom voelen op ons kinderdagverblijf ongeacht de diverse achtergronden in het breedste zin van het woord.

Bij Kindcentrum Step by Step leren wij van elkaar en groeien wij met elkaar. Wij vinden kinderen het kostbaarste bezit dat een mens in zijn hele leven kan hebben. Wij werken met vakkundige professionals, die passie en met intrinsieke motivatie met kinderen werken. Door kinderen spelenderwijs uit te dagen worden ze gestimuleerd om hun persoonlijke competenties op de diverse ontwikkelingsgebieden uit te breiden. Hierbij gaat het om sociale en om persoonlijke competenties.

Locatie
Kindcentrum Step by Step
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht

Informatie
Sabah 078-3033093
Mail ons: info@kindcentrumstepbystep.nl
Website: www.kindcentrumstepbystep.nl